Bob the Robot juoksi itsensä dynamoson.fi etusivulle

Nyt kävi näin. Kotisivujemme kävijät ovat tänään saattaneet hieraista silmiään ihmetyksestä. Etusivullemme ladatussa videossa mainostoimisto Bob the Robotin toimitusjohtaja Miska Rajasuo kehuu meitä vuolaasti ja antaa täyslaidallisen myyntitykistystä. Pientä hyväntahtoista sarkasmin käryäkin saattaa olla aistittavissa – ei noista Bobin veijareista aina oikein ota selvää.

Taustalla ei kuitenkaan ole rakkaan kilpakumppanimme hakkeriryhmä, vaan oma heikko kuntomme. Haastoimme nimittäin Bob the Robot kaverit viime syksynä leikkimieliseen Business Runiin, jossa panoksena oli – ei enempää eikä vähempää kuin häviäjän kotisivu päiväksi voittajan käyttöön. Noh, voit varmaan itsekin päätellä kisan lopputuloksen.

Business Run on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun järjestämä hyväntekeväisyysjuoksukilpailu, jonka tuotot lahjoitetaan lasten ja nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia edistävän WAU ry:n toimintaan.

Tarina ei tule kuitenkaan jäämään tähän, vaan aiomme jatkossakin haastaa muita yrityksiä hyväntekeväisyyden nimissä päättömiin tempauksiin. Kävi miten kävi.

Nyt kävi näin.

Tutustu WAU ry toimintaan tästä.