Dynamo&sonin Joka Viides -konseptin filmi voittoon Voitossa

Mandatum Lifen Joka Viides -kampanjan filmi voitti efektisarjan Voitto-mainoselokuvakilpailussa. Eikä voittoon tarvittu edes räjähdyksiä ja fanfaareja.

Kampanjan ytimessä oli viesti siitä, että 20-64-vuotiaista joka viides sairastuu vakavasti. Useimmat selviävät, mutta arki pysähtyy. Siinä tilanteessa vuoden palkkaa vastaava kertakorvaus turvaa arjen ja antaa rauhaa keskittyä toipumiseen.

Suunnittelimme kampanjan yhteistyössä ruotsalaisen Le Bureau -mainostoimiston kanssa. Dynamo&son suunnitteli Joka Viides -konseptin sekä sen jalkautukset digitaaliisiin kanaviin, ulkomainontaan ja printtiin. Ruotsin kollegat puolestaan vastasivat runoilija Edith Södergranin runon ympärille rakennetusta mainosfilmistä.

Digikanavien tehtävänä oli herättää kiinnostus ja ohjata yhteydenottoon eli myyntiin. Toteutimme esimerkiksi Mandatum Lifen verkkosivulle laskurin, jonka avulla käyttäjä voi laskea, miten oman arjen voi pitää mahdollisimman ennallaan, vaikka vakava sairaus yllättää. Ja samassa yhteydessä ohjattiin tietysti ottamaan yhteyttä Mandatum Lifen asiantuntijaan.

Kiitos kaikille kampanjan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneille!

mandatumlife-case-blogi-2x

mandatumlife-case-blogi-2