Sällit Cannesissa

Mace kirjoitti 11.10. 02:26

Oltiin äsken Cannesissa Juccin ja Häsä Hegun kanssa ja voi VITTU! Liidettiin punaisella matolla ku Tezla ja Petellä oli Helvetica paita päällä niin vähänkö jengi katto. Jucci vähä heitti läpändeerosta et tulipa jeesattuu ForsmaninBaden ECD:n kanssa pari monikanavaista ja integroitua idistä, ilman että mainittiin edes brändin nimeä, Hah Somettajat pakeni niin nopeesti et WiFi ei pysynyt perässä! HAHA

Vähä siinä vedettiin ilmasii getareita ja pinkkii drinkkii, Jucci veti kaksin käsin Virtasii. Vähä vilauttelin AppleWatchia niin naapuri pöydän viestintämisut kävi jo IHAN kuumana! Sen näki jo instafollawjiista.

Jotain vikoi drinkki lippuja tuli jakoon niin oisitte nähny Juccin – se pisti twiittiä nettiin ku ES-Jonne! Heitti vaa kylmästi SNÄPchättii samal eikä KU-KAAN uskaltanu tulla tielle! Vittu Jucci on kuuli.

HÄSÄn kanssa otettii SOLUCOMPUTERIT esille ja alettii säätää jotai uusinta UX-käliä perus atomic componentsillä.. EI JUMA! Jonnee alkaa kerääntyy ympärille ja kattoo suu AUKI ku meil on livestreami päällä ILMAN SUOJAUSTA! Häsä pistää kylmästi vaan proton suoraan valmiix ilman yhtäkään iterointia ja nyybät o iha SEKASIN et MITÄ TOI TEKEE?! Ihan ku ne ei ois ennen nähny kuinka kälitestausta tehdään. HAH! Hegu on kyl ollu kuuntelee SXSW:ssä Jack Dorseytä ja BIZ Stonea et SILLE EI VITTUILLA!

Jotain viel vlogattiin mestan huonosta digitaalisesta markkinoinnista ja rullattiin pari olschool posterit screenien päälle. EI JUMA ku me NAURETTIIN! Hegu nauro niin että sen GOPROn remmin meni POIKKI!

Sit piti lähtee AirBnB-kämpille ku Kaarlen Maailma alko Kioskista, mut oli parhaat Cannesit IKINÄ!

Kirjoitus on kunnianosoitus ainoalle ja oikealle